Din păcate, Micul dejun  nu va fi suficient pentru a salva McDonalds

Mcdonalds-90s-logo.svg

Vanzarile globale ale companiei au scăzut în mod constant timp de 12 luni, până în luna iunie cand s-a decis să oprească  raportarea cifrelor cu totul. Potrivit unui raport de AP, se vor inchide în acest an mai multe decât ar fi deschis pentru prima dată CEO-ul in1970. McDonald a demisionat la începutul anului, pe fondul un șir de ghinioane nefericite: un incident de carne contaminat din China , manipularea necorespunzătoare a grevei  angajaților, precum și o hotărâre nefavorabilă de muncă din Consiliul Național Labor Relations, care ar putea zgudui modul McDonalds de a efectua activitatea.

Deci, da, lanțul fast-food este un fel de într-o criză chiar acum. Dar, hei, are o soluție: toată ziua cu mic dejun!

Probabil ați auzit deja despre acest lucru.Incepand de astazi, McDonalds a debutat pe tot parcursul zilei cu mic dejun in peste 14.300 de locații din SUA. Inițiativa a fost in teste încă din martie, potrivit The Wall Street Journal. Dar acum infrastructura (a se citi: noile grile si prăjitoare de pâine) este oficial în joc, astfel că restaurantul fast-food poate oferi elementele “de bază” de meniu, inclusiv cârnați și burritos pâinea caldă,  trecut mic dejun tradițional de la 10:30. Din păcate, McDonalds va oferi alte elemente, cum ar fi ouă McMuffins într-o capacitate limitată,in funcție de regiune.

Dacă “toata ziua  micul dejun” pare ca un pic de tactică înșelătoare, asta pentru ca,intr- un fel si  este. Totul face parte din planul lui Steve Easterbrook, care a preluat functia de CEO McDonald în martie, pentru a transforma societatea  aflata în dificultate , într-o “progresist modernă”, companie burger. “Mesajul este clar. Nu suntem pe jocul nostru “, a declarat într-o declarație Easterbrook. Videoclipul  anunta planul de redresare a companiei. “Cifrele nu mint.” McDonalds nu a returnat cererea WIRED pentru comentarii.

Intenția Easterbrook este buna, desigur, ca McDonalds se află într-o concurență din ce în ce mai acerbă împotriva așa-numitilor “ocazionali rapid”, lanțuri, care sunt in câștig în popularitate, cum ar fi Chipotle .

Pentru a stimula poziția, sunt promise abordări mai sănătoase la produsele alimentare, cum ar fi eliminarea antibioticelor umane din sursă de pui, trecerea la ouă-cușcă la liber, și folosirea laptelui de la vacile care nu sunt tratate cu hormoni de crestere artificiali.Pentru a răspunde aşteptărilor şi nevoilor clienţilor legate de nutriţie şi de un stil de viaţă echilibrat, au adaptat în mod constant meniul McDonald’s: au suplimentat opţiunile din meniu pentru a acoperi o varietate de produse şi porţii şi au adaptat o parte din reţete (au redus nivelul de sare).

Aditivii alimentari sunt eliminaţi sau înlocuiţi pe cât posibil, atâta timp cât acest lucru nu compromite siguranţa sau calitatea produselor noastre.

Este, de asemenea la început ,testarea unui pui burger artizanal și se extinde programul  Burger personalizabil, numit “Creeaza gustul tau.”

Dar la fel de mult ca și noi ,toți iubim micul dejun pe tot parcursul zilei, la fel de mult cum apreciem  posibilitatea de a ne satisface aspirația către un McMuffin ou, atunci când este ,cină, pe tot parcursul zilei . Micul dejun ar putea să nu fie suficient pentru a salva McDonalds. Compania s-ar putea face bine să ia o pagină din PlayBook a altui concurent aproape:: Starbucks. Spre deosebire de McDonalds, Starbucks a arătat că acesta devine in acest moment un curent tehnologic.